Schade en herstellen kunststof kozijnen

Is uw kunststof kozijn volledig verkleurd door zonlicht? Heeft u per ongeluk een verkeerde kleur besteld of is er een kleurverschil te merken op een bepaald raamprofiel? Vindt u blaasjes of luchtbellen terug op het kunststof kozijnen? Ongewenste krassen, scheuren of schilferingen op kunststof ramen?

>> Welkom bij Foil Solutions, uw foliespecialist voor de renovatie van al uw pvc ramen!

Wanneer uw kunststof kozijnen of deuren last hebben van de volgende symptomen – krassen, blaasjes, verkleuring, verschrompeling, verpoedering en of schilfering van de folie – dan moet u zonder twijfel Foil Solutions bellen. Onze vakmannen kunnen direct de juiste diagnose stellen en een heldere prijsofferte te maken. Op herstellingswerken van kunststof kozijnen wordt er 1 jaar garantie gegeven. Kleine herstellingen, grote renovatiewerken of uw ramen in een volledig nieuw kleurtje steken? Wij zijn al onderweg!

Foil Solutions is uw eerste hulp bij schade aan uw kunststof kozijnen.

Krassen, blaasjes, verpoedering, verschrompeling, verkleuring van uw kunststof kozijnen? Geef ons een telefoontje en we maken graag een advies op maat voor u op. Onze vakmannen adviseren u met plezier en gooien al hun technische kennis in de strijd om de schade professioneel te herstellen in de oorspronkelijke kleur. Problemen met uw pvc ramen? Zet het Foil Solutions nummer op speed dial!

Foil Solutions kiest voor kwaliteit en duurzaamheid, altijd!

Foil Solutions herstelt pvc ramen voor particulieren, bedrijven en voor professionele dealers. Grondig reinigen, vakkundig schuren en super strak kleven voor een afwerking op maat? Foil Solutions garandeert 100% kwaliteit.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen.

Email: info@foilsolutions.nl – Tel: +31 (0)475 300 684.