Over Foil Solutions

Welkom bij Foil Solutions, een ambitieus groei- en familiebedrijf dat 100 % inzet op innovatieve en kwalitatieve folietoepassingen.

Drie vestigingen in België, Nederland en Duitsland, een gemotiveerd team van 50 medewerkers, een flinke voorraad met verschillende soorten folies in verschillende kleuren en afmetingen en een klantenportfolio om u tegen te zeggen met grote namen zoals McDonalds, BelCompany, Aldi, Lidl, Albert Heijn enz. Foil Solutions heeft in 20 jaar tijd een stevige groeicurve neergezet en een unieke positie veroverd in de renovatie-, bouw-, interieur- en bootwereld.

Meet & greet Ellen Camp, de gedreven onderneemster die met een blik op de toekomst Foil Solutions wil uitbouwen tot dé referentie in Europa.

“Alles begon in 1999 toen haar vader met zijn schildersbedrijf een alternatieve oplossing zocht om ramen en deuren uit kunststof en aluminium te schilderen Schilderen was niet de beste oplossing, maar de oplossing lag in kozijnfolie die ook gebruikt worden om vliegtuigen mee te bekleden. De folies zijn flinterdun maar ijzersterk. Haar vader bouwde zijn business uit in Nederland en Duitsland en in 2013 is zij begonnen met haar filiaal in België. Intussen heeft ze het operationeel management van de zaak overgenomen en is ze heel trots dat ze het levenswerk van haar vader kan verderzetten.”

Foil Solutions is gespecialiseerd in het aanbrengen van de folie, puur en secuur millimeterwerk want elk verstek, elke groef en elke plooi wordt tot in het kleinste detail gevolgd.

De folies waarmee wij werken, bieden heel wat voordelen. Ze zijn elastisch, zonder droogtijd aan te brengen op alle gladde oppervlaktes, behouden minimum 10 jaar hun kleur en zijn UV-bestendig waardoor het rendement van de folies veel hoger is in vergelijking met traditionele schilderwerken of coatings. Grote panelen of kleine meubels, luxejachten tot binnenvaartschepen, hoge kantoorgebouwen beklimmen of een liftkooi transformeren tot een gouden exemplaar… alles kan.

Foil Solutions werkt graag samen met bedrijven uit elke sector. We zijn een meedenkende partner voor interieurarchitecten, marketingbureaus, aannemers, renovatiebedrijven, zorginstellingen, enz.

We hebben alle expertise in huis: van handige foliemonteurs en secure plakkers tot sales profielen en administratieve talenten. We duiken in ons indrukwekkend magazijn met grote voorraad en kiezen een oplossing op maat met 10 jaar garantie. Wij realiseren een totale make-over of re-branding in een korte tijd. U kiest, wij kleven.

 

 

 

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen.

Email: info@foilsolutions.nl – Tel: +31 (0)475 300 684.