Foil solutions beeldmerk

Architecten

Realiseer uw architectonische visie met Foil Solutions

Als architect is inspiratie en innovatie van groot belang. Foil Solutions biedt een prachtige en bruikbare toepassing die aan alle verwachtingen kan voldoen: van ontwerp tot renovatie, van binnen tot buiten. Veel oppervlakken (o.a. aluminium, kunststof, beplatingen en gevelplating), kunnen snel en gemakkelijk getransformeerd worden om te voldoen aan de wensen van een architect. Zo zijn dromen meer dan eens overtroffen. Achter de schermen ondersteunt Foil Solutions u ook nog eens met alle informatie en technologie die u  nodig heeft om uw architectonische visie te realiseren.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen

Onze folies zijn elastisch

Onze folies zijn UV-bestendig

Geen droogtijd na het aanbrengen

Hoger rendement dan schilderwerk & coatings

toepasbaar op alle gladde oppervlaktes

Onze folies behouden min. 10 jaar hun kleur

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u een project voor Foil Solutions?

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Als architect geeft Foil Solutions u de ontwerpvrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken. Heeft u een project voor Foil Solutions? Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!