Foil solutions beeldmerk

Bouw- en renovatiebedrijven

Alles wat u als bouw- en renovatiebedrijf nodig heeft: Foil Solutions

Voor bouw- en renovatiebedrijven biedt Foil Solutions een prachtige en bruikbare toepassing die zowel binnen en buiten aan alle verwachtingen kan voldoen. Onze folies maken het mogelijk om talloze (visuele) gebreken op te lossen die vaak voorafgaand aan de bouw of renovatie onmogelijk leken. Bijna elk soort oppervlakte kan snel en makkelijk getransformeerd worden om eruit te zien naar uw wensen. Tijdens het realisatieproces ondersteunt Foil Solutions renovatiebedrijven ook nog eens met alles wat nodig is om een bouw- of renovatieproject te realiseren en vaak is dat ook nog eens veel sneller en goedkoper dan andere oplossingen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen voor bouw- en renovatiebedrijven

Oplossen visuele imperfecties

Hergebruik oude materialen

Het is soms niet nodig nieuwe kozijnen te kopen

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u een project voor Foil Solutions?

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Als bouw- of renovatiebedrijf geeft Foil Solutions u de vrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken. Heeft u een project voor Foil Solutions? Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!