Boat Wrapping

Een boot uit de jaren nul? Bent u antifouling systemen met verf beu en wenst u een duurzame oplossing op lange termijn? Is het interieur van uw boot aan verfrissing toe of wenst u een moderne look? Wenst u de buitenzijde van de boot te vernieuwen of af te wijken van de standaard kleuren?

Antifouling – onder het water (romp) – Finsulate

Finsulate antifouling is de beste oplossing voor schoon en gezond vaarwater. Door antifouling verven komen er heel wat giftige stoffen in onze zee/natuur terecht. Traditionele antifouling verven gaan doorgaans 1 tot 2 jaar mee. De antifouling Finsulate heeft een veel langere levensduur van 5 jaren en zonder giftige chemicaliën. Een schoon schip/boot is zonder bescherming vatbaar voor biologische aangroei. Binnen korte tijd groeit het vol met mosselen, algen en andere organismen.

Isoleren van de romp

Stekeltjes worden in de natuur vaak gebruikt als afweermechanisme. Denk bijvoorbeeld aan zee-egels die vrij van aangroei blijven en ook niet worden opgegeten. De beschermende folie van Finsulate isoleert de romp door het gebruik van stekeltjes. Het vasthechten van algen, mosselen en andere organismen wordt hierdoor vrijwel onmogelijk gemaakt. De romp wordt als het ware “geïsoleerd”. Als er al aangroei optreedt, kan die alleen op de toppen van de stekeltjes hechten en kan dan eenvoudig in het water weggeveegd worden.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Zoet of zout water? Jacht, zeilboot, speedboot, vrachtschip? 

Finsulate antifouling heeft verschillende type folie afhankelijk het type schip of boot. Er bestaan 3 type antifouling systemen van Finsulate voor zout en zoet water en geoptimaliseerd voor snelheid. Door de fysieke eigenschappen, levert Finsulate langdurige bescherming, werkt varend en wanneer het schip stil ligt. Met een levensduur van minimum 5 jaar worden jaarlijks onderhoudskosten uitgespaard en dat zonder milieuschade!

Boven het water & interieur

Heeft u een ouder schip of boot waarvan de coating dof begint te worden? Of wenst u het exterieur of interieur van uw boot een nieuwe look te geven? Onze foliespecialisten zorgen voor een complete wrap van uw boot zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde. U kan hierbij denken aan het opfrissen van de buitenkant, (keuken)kastjes, panelen, muren en meubels. Foil Solutions zorgt in korte tijd voor een totale renovatie van uw boot in diverse kleuren en designs.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen

snelle montage

gemakkelijk te verwijderen

geen droogtijd

Keuze uit oneindig kleurenpallet

levensduur min. 7 jaar

Weinig onderhoud

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.