Buitentoepassingen

Aluminium kozijnen uit de jaren nul? Verweerde of beschadigde kunststof kozijnen en deuren? Gevelpanelen die dringend aan vernieuwing toe zijn? De voorgevel van uw winkel die qua kleur en branding niet meer bij de huisstijl van uw zaak past? Een kantoorgebouw met een verouderde look?

>> Welkom bij Foil Solutions, uw foliespecialist voor ramen, deuren en gevelpanelen!

Onze foliespecialisten wrappen uw aluminium en kunststof gevelpanelen, kozijnen en buitendeuren met een dunne maar ijzersterke folie in hoogglans, zijdeglans of mat die zeer vakkundig tot op de millimeter wordt aangebracht. Geen geurhinder, geen verbouwingswerken, geen renovatiezorgen én uiteraard een stevige besparing op uw budget. Foil Solutions zorgt in enkele uren tijd voor een totale renovatie en make-over van uw buitengevel in alle mogelijk kleuren of houtnerffolies.

De voordelen

  • Direct stofdroog (geen droogtijd zoals bij verf of coatings)
  • Minder bewerkelijk en een verminderde doorlooptijd
  • Geen geur overlast
  • Een milieuvriendelijk systeem
  • Mogelijke garantietermijn van 10 jaar
  • Een levensduur van 15 tot 20 jaar
  • Montage is minder weersafhankelijk (vanaf 4 graden tot 30 graden)
  • Een hoger rendement op uw onderhoudsinvestering in vergelijking met schilder- of  andere gevelrenovatietechnieken

Foil Solutions is uw meedenkende renovatiepartner.

Heeft u ramen, deuren of panelen die moeilijk te schilderen zijn? Dan is folie dé perfecte oplossing! Foil Solutions zet al z’n expertise en knowhow in om het juiste advies te geven. Van het renoveren van eenvoudige kozijnen tot het beklimmen van de hoogste torens om de gevelpanelen in een nieuw jasje te steken. Onze Foil Solutions vakmannen houden wel van een pittige uitdaging!

Foil Solutions kiest voor kwaliteit, altijd!

20 jaar ervaring, een team van 50 vakmannen en een mooie portfolio met referenties in België, Nederland en Duitsland. Om dit te realiseren, bouwden we een hecht partnership uit met kwaliteitsmerken waaronder Avery Façade folie, 3M Window Frame Film, Sikkens Dry-Film, Renolit Reface, Renolit structuur en houtnerffolies. Met de hand op het hart beloven we een garantie van 10 jaar. Foil Solutions is uw kozijnwrap specialist met kozijnfolie!

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen.

Email: info@foilsolutions.nl – Tel: +31 (0)475 300 684.