Buitentoepassingen

Aluminium raamprofielen uit de jaren stillekes? Verweerde of beschadigde pvc ramen en deuren? Gevelpanelen die dringend aan vernieuwing toe zijn? De voorgevel van uw winkel die qua kleur en branding niet meer bij de huisstijl van uw zaak past? Een kantoorgebouw met een verouderde look?

>> Welkom bij Foil Solutions, uw foliespecialist voor ramen, deuren en gevelpanelen!

Onze foliespecialisten renoveren uw aluminium, pvc en kunststof gevelpanelen, raamprofielen en buitendeuren met een dunne maar ijzersterke folie in hoogglans, zijdeglans of mat die zeer vakkundig tot op de millimeter wordt aangebracht. Geen geurhinder, geen verbouwingswerken, geen renovatiezorgen én uiteraard een stevige besparing op uw budget. Foil Solutions zorgt in enkele uren tijd voor een totale renovatie en make-over van uw buitengevel in alle mogelijk kleuren of houtnerffolies.

De voordelen

  • Direct stofdroog (geen droogtijd zoals bij verf of coatings)
  • Minder bewerkelijk en een verminderde doorlooptijd
  • Geen geur overlast
  • Een milieuvriendelijk systeem
  • Mogelijke garantietermijn van 10 jaar
  • Een levensduur van 12 tot 15 jaar (dus minimaal 12 jaar geen onderhoud meer)
  • Montage is minder weersafhankelijk (vanaf 4 graden tot 30 graden)
  • Een hoger rendement op uw onderhoudsinvestering  in vergelijking met schilder- of  andere gevelrenovatietechnieken

Foil Solutions is uw meedenkende renovatiepartner.

Heeft u ramen, deuren of panelen die moeilijk te schilderen zijn? Dan is folie dé perfecte oplossing! Foil Solutions komt ter plaatse om de situatie te inspecteren en zet al z’n expertise en knowhow in om het juiste advies te geven. Van het renoveren van eenvoudige raamprofielen tot het beklimmen van de hoogste torens om de gevelpanelen in een nieuw jasje te steken. Onze Foil Solutions vakmannen houden wel van een pittige uitdaging!

Foil Solutions kiest voor kwaliteit, altijd!

20 jaar ervaring, een team van 50 vakmannen en een mooie portfolio met referenties in België, Nederland en Duitsland. Om dit te realiseren, bouwden we een hecht partnership uit met kwaliteitsmerken waaronder Avery Façade folie, 3M Window Frame Film, Sikkens Dry-Film, Renolit Reface, Renolit structuur en houtnerffolies. Met de hand op het hart beloven we een garantie van 10 jaar.

Contact

Wilt U meer informatie of een afspraak? Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen.

Foil Solutions BV, Westhoven 6A, 6042 NV Roermond.

Email: info@foilsolutions.nl – Tel: +31 (0)475 300 684.