Foil solutions beeldmerk

Zonwerende en energiebesparende glasfolies

Zonwerende en energiebesparende glasfolies

Op het werk last van vermoeide ogen door fel zonlicht? Wordt het op zonnige dagen te warm in een bepaalde ruimte in huis of op kantoor? Meubels of producten in uw toonzaal die verkleuren door zonnestralen? Doorschijnend glas dat leidt tot een gebrek aan privacy? 

Tijdens warme lente- en zomerdagen, zorgt een stralende zon voor een flinke temperatuurstijging in elke ruimte. Vermoeide ogen, puffen en zweten op kantoor, in een wachtzaal of op school? Foil Solutions is enkel een telefoontje verwijderd! Onze transparante glasfolies houdt warmtestraling tegen, filtert UV-licht en vermindert de temperatuur met minstens 5 graden. Als mooie surplus zijn onaangename schitteringen op computer- of televisieschermen voorgoed verleden tijd.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen van onze glasfolies

Warmte isolerende glasfolie

snel en eenvoudig aan te brengen

Voorkomt vekrleuring meubilair of materiaal

Plaatsing mogelijk aan de binnen- en buitenzijde

Energiebesparend zowel in zomer als winter

Eenvoudig in onderhoud

Milieuvriendelijk materiaal

Foil Solutions is uw energiebesparende specialist met Low-e folie.

Een gebouw met enkele of dubbele beglazing kampt met warmteverlies tijdens de winter en oververhitting tijdens de zomer. Een energiebesparende Low-e folie is een glasfolie met een lage emissie en biedt een uitstekende binnen-buiten isolatie zonder het zicht te beperken. Deze folie kan nagenoeg op iedere raam worden aangebracht en zorgt instant voor een beter energierendement zowel in de zomer als in de winter.

Foil Solutions kiest voor persoonlijk advies, áltijd!

Hinderlijke invloeden van de zon in uw woning, kantoor, etalage, wachtzaal, zorginstelling of school? Eerst luisteren wij naar uw vraag en zetten dan enkele parameters op een rijtje: hoe is het gebouw georiënteerd, wat is de samenstelling van het glas, hoe groot zijn de ramen, zijn er rolluiken? Met een rugzak vol ervaring geven de vakmannen van Foil Solutions het juiste advies over de toepassingen van zonwerende en energiebesparende glasfolies met behoud van licht en uitzicht!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 22 juli tot en met 9 augustus 2024 gesloten.
Vanaf 12 augustus zijn we weer beschikbaar!