Zonwerende en energiebesparende glasfolies

Op het werk last van vermoeide ogen door fel zonlicht? Wordt het op zonnige dagen te warm in een bepaalde ruimte in huis of op kantoor? Meubels of producten in uw toonzaal die verkleuren door zonnestralen? Doorschijnend glas dat leidt tot een gebrek aan privacy?

>> Welkom bij Foil Solutions, uw foliespecialist voor zonwerende en energiebesparende folie!

Tijdens warme lente- en zomerdagen zorgt een stralende zon voor een flinke temperatuurstijging in elke ruimte. Vermoeide ogen, puffen en zweten op kantoor, in een wachtzaal of op school? Foil Solutions is enkel een telefoontje verwijderd! Onze transparante glasfolie houdt warmtestraling tegen, filtert UV-licht en vermindert de temperatuur met minstens 5 graden. Als mooie surplus zijn onaangename schitteringen op computer- of televisieschermen voorgoed verleden tijd.

Waarom kiezen voor zonwerende & energiebesparende folie? Daarom!

  • Glasfolie of warmte isolerende glasfolie, low-e folie
  • Vaarwel verkleuring meubilair of materiaal
  • Energiebesparend zowel in de zomer als in de winter
  • Milieuvriendelijk materiaal en afbreekbaar product.
  • Snel en eenvoudig aan te brengen, zonder overlast
  • Plaatsing mogelijk aan de binnenzijde en buitenzijde
  • Transparant zonder onaangename verduistering
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Geen bouwkundige aanpassingen vereist

Foil Solutions is uw energiebesparende specialist met Low E folie.

Een gebouw met enkele of dubbele beglazing kampt met warmteverlies tijdens de winter en oververhitting tijdens de zomer. Een energiebesparende Low E folie is een glasfolie met een lage emissie en biedt een uitstekende binnen-buiten isolatie zonder het zicht te beperken. Deze folie kan nagenoeg op iedere raam worden aangebracht en zorgt instant voor een beter energierendement zowel in de zomer als in de winter.

Foil Solutions kiest voor persoonlijk advies, altijd!

Hinderlijke invloeden van de zon in uw woning, kantoor, etalage, wachtzaal, zorginstelling of school? Eerst luisteren wij naar uw vraag en zetten dan enkele parameters op een rijtje: hoe is het gebouw georiënteerd, wat is de samenstelling van het glas, hoe groot zijn de ramen, zijn er rolluiken? Met een rugzak vol ervaring geven de vakmannen van Foil Solutions het juiste advies over de toepassingen van zonwerende en energiebesparende glasfolies met behoud van licht en uitzicht!

 

 

 

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen.

Email: info@foilsolutions.nl – Tel: +31 (0)475 300 684.