Foil solutions beeldmerk

Geef uw kantoor een nieuwe look met interieurwrappen

Geef uw kantoor een nieuwe look met interieurwrappen

Bent u op zoek naar een innovatieve manier om het interieur van uw kantoor te transformeren? Overweeg dan eens het wrappen van uw kantoorinterieur. Bij Foil Solutions zijn we gespecialiseerd in het wrappen van diverse interieuronderdelen, waaronder binnendeuren, kantines en wanden, om zo een frisse en moderne uitstraling te geven aan de werkruimte.

De voordelen van interieurwrappen

Het wrappen van interieuronderdelen biedt een hele hoop voordelen. Het stelt u in staat om een volledig nieuwe look te creëren zonder dat het kostbare tijd of veel geld kost. Het vervangen of schilderen van uw interieur is namelijk niet meer nodig. Onze jarenlange ervaring in folietoepassingen zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een vakkundige installatie die perfect aansluit bij uw volledige kantooromgeving.

Interieurwrappen biedt creatieve vrijheid is duurzaam

Met Foil Solutions krijgt u niet alleen een esthetische upgrade, maar het biedt ook bescherming van uw interieur. Onze hoogwaardige folies beschermen namelijk tegen slijtage, krassen en UV-straling, waardoor uw interieur langer meegaat en de waarde ervan behouden blijft. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, het is ook nog eens veel duurzamer dan het schilderen of vervangen van een kantoorinterieur. Bovendien biedt folie een breed scala aan kleuren, texturen en afwerkingen, zodat u uw kantoorruimte volledig kunt personaliseren naar uw eigen smaak en stijl.

Experts in vakkundige installatie

Of het nu gaat om kunststof, hout of andere materialen, bij Foil Solutions kunt u rekenen op een vakkundige installatie van onze hoogwaardige wrapmaterialen. Onze specialisten zorgen voor een nauwkeurige plaatsing zonder resterende luchtbellen of imperfecties. Met onze expertise en aandacht voor detail streven we altijd alleen naar het állerbeste resultaat.

Waarom kiezen voor Foil Solutions?

  • Maatwerkoplossingen: Wij luisteren naar uw wensen en bieden oplossingen die naadloos aansluiten bij uw behoeften.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: Onze hoogwaardige folies garanderen een duurzame en onderhoudsvrije oplossing voor uw kantoorinterieur.
  • Ervaring en innovatie: Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën om een uitstekend resultaat te leveren.

Het ontstaan van Foil Solutions

In 1999 begon Foil Solutions met folietoepassingen. Het bleek dusdanig succesvol dat Foil Solutions in 20 jaar een unieke positie heeft veroverd in de wereld van folies. Het is uitgegroeid tot een bedrijf met een vestiging in België, Nederland en Duitsland, vijftig gemotiveerde medewerkers, een flinke voorraad met verschillende soorten folies in verschillende kleuren en afmetingen en klanten als McDonalds, BelCompany, Aldi, Lidl, Albert Heijn en nog veel meer.

Is het al tijd om uw kantoor te transformeren?

Bij Foil Solutions staan we voor u klaar om uw kantoor een geheel nieuwe uitstraling te geven met onze interieurwrap oplossingen. Ons flexibele team staat paraat om uw ideeën snel en betaalbaar tot leven te brengen. Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 22 juli tot en met 9 augustus 2024 gesloten.
Vanaf 12 augustus zijn we weer beschikbaar!