Foil solutions beeldmerk

Gevelpanelen wrappen met Foil Solutions

Gevelpanelen wrappen met Foil Solutions

Als vooraanstaand bedrijf in folietoepassingen onderscheidt Foil Solutions zich door kantoren een kostenefficiënte oplossing te bieden voor het renoveren van gevelpanelen. Met expertise in het wrappen van verschillende materialen, waaronder Trespa, Dibond, Prodema en Aluminium beplating, is Foil Solutions de uitgelezen partner voor het creëren van een verfrissende nieuwe look zonder de noodzaak om uw gevelpanelen te vervangen.

Een betaalbare oplossing voor de renovatie van gevelpanelen

Kantoorrenovaties kunnen een grote impact hebben op het imago en de uitstraling van een bedrijf, maar ze kunnen ook aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Bij Foil Solutions begrijpen we de waarde van het behouden van de uitstraling van uw bedrijfspand zonder buitensporige investeringen. Het beplakken van gevelpanelen met onze folies is een kostenefficiënte oplossing die kantoren in staat stelt om een frisse uitstraling te realiseren zonder al te grote uitgaven.

De make-over van het kantoor van Neways in Son

Een prachtig voorbeeld van het renoveren van gevelbeplating is onze recente renovatie van het kantoor van Neways in Son. Door hoogwaardige folie te gebruiken, hebben we de uitstraling van het kantoor volledig getransformeerd, waardoor het een eigentijdse en moderne look kreeg. Het is mooi voorbeeld van de oneindige mogelijkheden van onze folietoepassingen.

Expertise in folietoepassingen

Onze ervaren teams beschikken over de expertise om gevelpanelen van diverse materialen nauwkeurig te wrappen. Of het nu gaat om Trespa, Dibond, Prodema of Aluminium beplating, wij zorgen voor een vakkundige en schone installatie. Met ons oog voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen garanderen we een perfecte afwerking die jaren lang onderhoudsvrij is.

Waarom kiezen voor Foil Solutions?

  • Kostenbesparend: Het wrappen van gevelpanelen is een betaalbaar alternatief voor het vervangen van panelen, waardoor kantoren op budgetvriendelijke gerenoveerd kunnen worden.
  • Duurzaamheid: Onze folies zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar beschermen ook tegen slijtage, krassen en weersinvloeden, waardoor de levensduur van de onderliggende panelen wordt verlengd.
  • Maatwerk: Bij Foil Solutions geloven we in maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de stijl en behoeften van uw kantoor, met een breed scala aan kleuren, texturen en afwerkingen.
  • Klanttevredenheid: Ons team van experts staat klaar om samen te werken, te luisteren naar uw wensen en een uitstekend resultaat te leveren dat uw verwachtingen overtreft.

Het ontstaan van Foil Solutions

In 1999 begon Foil Solutions met folietoepassingen. Het bleek dusdanig succesvol dat Foil Solutions in 20 jaar een unieke positie heeft veroverd in de wereld van folies. Het is uitgegroeid tot een bedrijf met een vestiging in België, Nederland en Duitsland, vijftig gemotiveerde medewerkers, een flinke voorraad met verschillende soorten folies in verschillende kleuren en afmetingen en klanten als McDonalds, BelCompany, Aldi, Lidl, Albert Heijn en nog veel meer.

Is het al tijd om uw gevelpanelen te transformeren?

Bij Foil Solutions staan we voor u klaar om uw gevelpanelen een geheel nieuwe uitstraling te geven met onze folies. Ons flexibele team staat paraat om uw ideeën snel en betaalbaar tot leven te brengen. Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!