Foil solutions beeldmerk

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Aluminium kozijnen uit de jaren nul? Verweerde kunststof kozijnen en deuren? Gevelpanelen die dringend aan vernieuwing toe zijn? De voorgevel van uw winkel die qua kleur en branding niet meer bij de huisstijl van de zaak past? Een kantoorgebouw met een verouderde look?

Onze foliespecialisten wrappen uw aluminium en kunststof gevelpanelen, kozijnen en buitendeuren met een dunne maar ijzersterke folie in hoogglans, zijdeglans of mat, die zeer vakkundig tot op de millimeter wordt aangebracht. Geen geurhinder, geen verbouwingswerken, geen renovatiezorgen én uiteraard een stevige kostenbesparing. Foil Solutions zorgt in enkele uren voor een totale gevelrenovatie en make-over van uw buitengevel in alle mogelijk kleuren of houttexturen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen voor buitentoepassingen

Direct stofdroog

Duurzaam

Minder bewerkelijk

tot 10 jaar garantie

Geen geur overlast

Montage minder weersafhankelijk

Milieuvriendelijk

Hoger rendement

Foil Solutions is dé meedenkende partner voor gevelrenovaties.

Heeft u ramen, deuren of panelen die moeilijk te schilderen zijn? Dan is folie dé perfecte oplossing! Foil Solutions zet al z’n expertise in om het juiste advies te geven. Van het renoveren van eenvoudige kozijnen tot het beklimmen van de hoogste torens om de gevelpanelen in een nieuw jasje te steken. Onze Foil Solutions vakmannen houden van een uitdaging!

Foil Solutions kiest voor kwaliteit, altijd!

20 jaar ervaring, een team van 50 vakmannen en een mooie portfolio met referenties in België, Nederland en Duitsland. Om dit te realiseren, bouwden we een hecht partnership uit met kwaliteitsmerken zoals Avery Façade folie, 3M Window Frame Film, Sikkens Dry-Film, Renolit Reface en Renolit structuur en houtnerffolies. Met de hand op het hart beloven we een garantie van maximaal 10 jaar. Foil Solutions is uw kozijnwrap specialist met kozijnfolie!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 22 juli tot en met 9 augustus 2024 gesloten.
Vanaf 12 augustus zijn we weer beschikbaar!