Foil solutions beeldmerk

Interieurfolie, de trend van het moment

Interieurfolie, de trend van het moment

Interieurfolie is helemaal hot op het moment, en wij begrijpen volledig waarom. Interieurfolie is namelijk een fantastisch product waarmee een interieur een hele nieuwe look en feel kan krijgen. Het is verkrijgbaar in talloze designs en biedt een unieke manier om een huis of bedrijf van top tot teen te restylen. Het meest bijzondere van folie voor het interieur is dat het er niet alleen superrealistisch uitziet, maar het ook levensecht aanvoelt. Interieurfolie heeft namelijk een authentieke structuur. Nerven van hout zijn voelbaar, net als de gladheid van metaal of de koelte van natuursteen. Een andere bijzondere eigenschap van interieurfolie is dat het vormbaar is. Daardoor past het uitstekend op elk denkbaar glad oppervlak. Ideaal dus voor een fantastische metamorfose van een interieur.

De oneindige mogelijkheden van interieurfolie

Met de vele verschillende designs van interieurfolie kan iedereen naar hartenlust een bestaande inrichting of een meubelstuk een compleet nieuw uiterlijk geven. Of het nou gaat om een kast, deur, wand, meubelstuk of keukenblok. Het gehele interieur kan veranderd worden. Een badkamer, keuken, hal, garage of een andere ruimte, met interieurfolie kun je elke ruimte een totaal andere look geven. Er zijn naast verschillende kleuren interieurfolie ook verschillende soorten van unieke texturen, zoals: hout, leer, marmer, metallic, natuursteen, textiel, en ga zo maar door.

De voordelen van interieurfolie

Het gebruik van interieurfolie kent heel wat voordelen. Interieurfolies zijn elastisch, zonder droogtijd aan te brengen op alle gladde oppervlaktes, behouden minimum 10 jaar hun kleur en zijn UV-bestendig waardoor het rendement van de folies veel hoger is in vergelijking met traditionele schilderwerken of coatings. Interieurfolie is ook heel breed toepasbaar. Van grote panelen tot kleine meubels, van volledige muren als alternatief voor behang tot een aanrechtblad, van het interieur van kantoren tot woonhuizen: eigenlijk kan het voor oneindig veel toepassingen gebruikt worden.

Zakelijke toepassingen van interieurfolie

Ook voor zakelijke toepassingen is interieurfolie een perfecte manier om te renoveren. De bijzondere folie is een geweldig alternatief voor timmerwerk, designelementen of nieuw meubilair. Het aanbrengen van de folie vraagt bovendien veel minder tijd, en vaak minder geld, dan traditionele renovaties. De decoratieve mogelijkheden, structuren en verschillende kleuren bieden daarnaast een enorme keuzevrijheid. De unieke uitstraling is ideaal voor restaurants, kantoren, hotels, winkels en andere bedrijven. Interieurfolie biedt een kwalitatieve en innovatieve oplossing voor een volledige renovatie.

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in zowel interieur- en buitenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Het ontstaan van Foil Solutions

Foil Solutions begon in 1999 met folietoepassingen. De vraag ontstond als alternatief voor het schilderen van kunststof en aluminium kozijnen. Het bleek een dusdanig succesvol alternatief dat Foil Solutions in 20 jaar een unieke positie heeft veroverd in de wereld van interieurfolies. Het is uitgegroeid tot een bedrijf met een vestiging in België, Nederland en Duitsland, een gemotiveerd team van 50 medewerkers, een flinke voorraad met verschillende soorten folies in verschillende kleuren en afmetingen en klanten als McDonalds, BelCompany, Aldi, Lidl, Albert Heijn en nog veel meer.

Heeft u een project voor Foil Solutions?

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring in interieurfolie en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Foil Solutions geeft u de vrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken. Heeft u een project voor Foil Solutions? Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 22 juli tot en met 9 augustus 2024 gesloten.
Vanaf 12 augustus zijn we weer beschikbaar!