Foil solutions beeldmerk

Kosten besparen met zonwerende folies van Foil Solutions

Kosten besparen met zonwerende folies van Foil Solutions

Tijdens de steeds warmer wordende zomers, loopt de temperatuur binnen vaak ook op. Het gevolg is dat de kosten van de airco of andere koelsystemen – en daarmee het energieverbruik – ook oplopen. Daarnaast krijgen mensen vermoeide ogen door fel zonlicht of kunnen meubels verkleuren door felle zonnestralen.

Zonwerende folie kan daarbij dé oplossing zijn. Door het toepassen van de juiste zonwerende folie kan je flink besparen op de energie, wordt werken in een zonnige ruimte een stuk prettiger én creëer je ook nog een aangenamer binnenklimaat. Met de zonwerende folies van Foil Solutions houd je de warmte buiten en de binnentemperatuur aangenaam en stabiel.

Met Foil Solutions heb je altijd de juiste zonwerende folie

Hinderlijke invloeden van de zon in uw woning, kantoor, etalage, wachtzaal, zorginstelling of school? Eerst luisteren wij naar uw vraag en zetten dan enkele parameters op een rijtje: hoe is het gebouw georiënteerd, wat is de samenstelling van het glas, hoe groot zijn de ramen, zijn er rolluiken? Met een rugzak vol ervaring geven de vakmannen van Foil Solutions het juiste advies over de toepassingen van zonwerende en energiebesparende glasfolies met behoud van licht en uitzicht!

Ook in de winter kan zonwerende folie een oplossing zijn

Een gebouw met enkele of dubbele beglazing kampt met warmteverlies tijdens de winter en oververhitting tijdens de zomer. Met een energiebesparende folie creëer je betere binnen-buiten isolatie zonder het zicht te beperken. Deze folie kan nagenoeg op iedere raam worden aangebracht en zorgt instant voor een beter energierendement – en dus kostenbesparing – in zowel de zomer als in de winter.

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in zonwerende folies. We kunnen ze toepassen op alle soorten glas en op welk gebouw dan ook. Het aanbrengen van zonwerende folies is een innovatieve en meer dan uitstekende manier om de energiekosten in de zomer – én de temperatuur binnen – omlaag te brengen.

Het ontstaan van Foil Solutions

Foil Solutions begon in 1999 met folietoepassingen. De vraag ontstond als alternatief voor het schilderen van kunststof aluminium kozijnen. Het bleek een dusdanig succesvolle formule dat Foil Solutions in 20 jaar een unieke positie heeft veroverd in de wereld van folie.

Het is uitgegroeid tot een bedrijf met een vestiging in België, Nederland en Duitsland, een gemotiveerd team van 50 medewerkers, een flinke voorraad met verschillende soorten folies en klanten als McDonalds, BelCompany, AldiLidlAlbert Heijn en nog veel meer.

Heeft u een project voor Foil Solutions?

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring in interieurfolie en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Foil Solutions geeft u de vrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken. Heeft u het te warm in de zomer, of lopen de kosten hoog op om het aangenaam te houden? Neem vrijblijvend contact op en misschien houdt u het hoofd dit keer koel tijdens de zomer!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!