Foil solutions beeldmerk

kozijnen folie wrappen

kozijnen folie wrappen

Foil Solutions is dé specialist in kozijnen folie wrappen. Onder andere wrappen we kunststof kozijnen, deurkozijnen, panelen, interieur, en we brengen ook zonwerings- en veiligheidsfolie aan in Limburg. We hebben jaren ervaring met buiten- en binnenfolies voor een veelvoud van toepassingen, maar zijn voornamelijk expert in het wrappen van kunststof kozijnen.

Kozijnen folie wrappen is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief voor traditioneel schilder- en spuitwerk of coating systemen. Het is nét schilderen, maar dan met folie.

Foil Solutions denkt mee en is een innoverende partner in het kozijnen folie wrappen. Onze folies zijn inzetbaar voor renovaties, re-styling en re-branding van gebouwen, handelspanden, kantoren, scholen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen. Daarnaast zijn we er ook voor particulieren.

Onze expertise is zonder twijfel het wrappen met flinterdunne, maar ijzersterke folie van kwaliteitsmerken (zoals Avery Facade film folie, Sikkens Dry-Film, 3M, Bodaq, LG, Reface of Renolit), met puur en secuur millimeterwerk zonder droogtijd. Omdat we staan voor kwaliteit, garanderen we die voor de volle 100%, tien jaar lang op diverse toepassingen.

Binnen ons gedreven en flexibele team hebben we 20 jaar ervaring in kunststof kozijnen wrappen. Heeft u een project voor Foil Solutions? Wij houden van een uitdaging en rollen met plezier onze folie voor u uit!

Het ontstaan van Foil Solutions

In 1999 begon Foil Solutions met folietoepassingen. Het bleek een dusdanig succesvol alternatief dat Foil Solutions in 20 jaar een unieke positie heeft veroverd in de wereld van folies. Het is uitgegroeid tot een bedrijf met een vestiging in België, Nederland en Duitsland, 50 gemotiveerde medewerkers, een flinke voorraad met verschillende soorten folies in verschillende kleuren en afmetingen en klanten als McDonalds, BelCompany, Aldi, Lidl, Albert Heijn en nog veel meer.

Kozijnen folie wrappen? Foil Solutions

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring in folies en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Foil Solutions geeft u de vrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken. Wilt u uw kunststof kozijnen laten wrappen? Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!