Foil solutions beeldmerk

Kozijnen wrappen Almere

Kozijnen wrappen Almere

Foil Solutions is dé specialist in het wrappen van kozijnen in Almere. Onder andere wrappen we raamkozijnen, deurkozijnen, panelen, interieur, en we brengen ook zonwerings- en veiligheidsfolie aan in Almere. We hebben jaren ervaring met buiten- en binnenfolies voor een veelvoud van toepassingen, maar zijn voornamelijk expert in het wrappen van kozijnen.

Het wrappen van kozijnen en panelen is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief voor traditioneel schilder- en spuitwerk of coating systemen. Het is nét schilderen, maar dan met folie.

Foil Solutions denkt mee en is een innoverende partner in het wrappen van kozijnen in Almere. Onze folies zijn inzetbaar voor renovaties, re-styling en re-branding van gebouwen, handelspanden, kantoren, scholen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen. Daarnaast zijn we er ook voor Zuid-Hollandse particulieren.

Onze expertise is zonder twijfel het wrappen met flinterdunne, maar ijzersterke folie van kwaliteitsmerken (zoals Avery Facade film folie, Sikkens Dry-Film, 3M, Bodaq, LG, Reface of Renolit), met puur en secuur millimeterwerk zonder droogtijd. Omdat we staan voor kwaliteit, garanderen we die voor de volle 100%, tien jaar lang op diverse toepassingen.

Binnen ons gedreven en flexibele team hebben we 20 jaar ervaring in kozijnen wrappen in Almere. Heeft u een project voor Foil Solutions? Wij houden van een uitdaging en rollen met plezier onze folie voor u uit.

Het ontstaan van Foil Solutions

In 1999 begon Foil Solutions met folietoepassingen. Het bleek een dusdanig succesvol alternatief dat Foil Solutions in 20 jaar een unieke positie heeft veroverd in de wereld van folies. Het is uitgegroeid tot een bedrijf met een vestiging in België, Nederland en Duitsland, 50 gemotiveerde medewerkers, een flinke voorraad met verschillende soorten folies in verschillende kleuren en afmetingen en klanten als McDonalds, BelCompany, Aldi, Lidl, Albert Heijn en nog veel meer.

Heeft u een project voor Foil Solutions?

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring in folies en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Foil Solutions geeft u de vrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken. Wilt u uw kozijnen laten wrappen in Almere? Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 22 juli tot en met 9 augustus 2024 gesloten.
Vanaf 12 augustus zijn we weer beschikbaar!