Foil solutions beeldmerk

Ramen wrappen met Foil Solutions: een moderne nieuwe look

Ramen wrappen met Foil Solutions: een moderne nieuwe look

Wij zijn Foil Solutions, uw betrouwbare partner in ramen wrappen. Bent u op zoek naar een manier om uw huis een mooie make-over te geven of zijn uw ramen inmiddels écht toe een nieuw likje verf? Wilt u uw huis renoveren en tegelijkertijd uw ramen bescherming bieden tegen weersomstandigheden en UV-straling? Overweeg dan om uw ramen te laten wrappen door Foil Solutions!

Ramen wrappen heeft veel voordelen

Met onze jarenlange ervaring in het wrappen van ramen, kunt u er zeker van zijn dat uw ramen in de beste handen zijn. Bovendien biedt het wrappen van uw ramen veel voordelen. Zo kunt u uw huis een nieuwe uitstraling geven zonder de noodzaak om nieuwe kozijnen te installeren of deze te verven met milieuvervuilende verf en meer onderhoud nadien. Het wrappen van uw ramen bespaart u niet alleen tijd en geld, maar ook de inspanning die nodig is om de oude kozijnen op te knappen en ze als nieuw te laten stralen. Foil Solutions denkt mee en is een innoverende partner in het wrappen van ramen.

De kosten van ramen wrappen

Twijfelt u of u uw ramen wilt wrappen of dat u deze misschien wilt laten verven? Het wrappen van uw ramen is een milieuvriendelijk alternatief voor verven en het resultaat is even strak als u vroegere nieuwe ramen zónder verfstrepen én zonder onderhoud. Bovendien zijn uw ramen door het gebruik van hoogwaardige wrapmaterialen minstens tien jaar lang onderhoudsvrij. Bij verven is een mooi resultaat helaas van kortere duur en vergt het meer onderhoud (vaker schilderen).

Vakkundige installatie door Foil Solutions voor alle soorten kozijnen

Of u nu kunststof kozijnen of aluminium kozijnen heeft, bij Foil Solutions kunt u rekenen op het gebruik van alleen maar hoogwaardige wrapmaterialen en een team dat vakkundig voor u uw ramen zal wrappen. Onze specialisten zorgen voor een precieze en schone installatie, zodat u jarenlang kunt genieten van uw vers gewrapte ramen. Omdat we gebruikmaken van hoogwaardige wrapmaterialen, kunt u er bovendien zeker van zijn dat uw ramen jaren mee gaan. Onze expertise is zonder twijfel het wrappen met flinterdunne, maar ijzersterke folie van kwaliteitsmerken (zoals Avery Facade film folie, Sikkens Dry-Film, 3M, Bodaq, LG, Reface of Renolit), met puur en secuur millimeterwerk zonder droogtijd. Omdat we staan voor kwaliteit, garanderen we die voor de volle 100%, tien jaar lang.

Altijd verzekerd van een uitstekend resultaat

Bij Foil Solutions staat klanttevredenheid bovenaan onze prioriteitenlijst. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en werken samen met u om een wrapmateriaal te kiezen dat bij uw stijl en smaak past. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een opvallend statement, wij helpen u graag bij het realiseren van uw visie. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring en is op de hoogte van de allerlaatste trends en technieken, waardoor u altijd verzekerd bent van een uitstekend resultaat.

Ramen wrappen: een verantwoorde bescherming tegen de elementen

Wist u dat het wrappen van uw ramen u niet alleen bescherming tegen weersomstandigheden en UV-straling biedt, maar ook de waarde van uw huis verhoogt. Dit komt omdat het wrappen van ramen een moderne, strakke en stijlvolle uitstraling geeft en uw huis op een verantwoorde manier voor jaren beschermt tegen de elementen.

Het ontstaan van Foil Solutions

In 1999 begon Foil Solutions met ramen wrappen. Het bleek dusdanig succesvol dat Foil Solutions in 20 jaar een unieke positie heeft veroverd in de wereld van folies. Het is uitgegroeid tot een bedrijf met een vestiging in België, Nederland en Duitsland, vijftig gemotiveerde medewerkers, een flinke voorraad met verschillende soorten folies in verschillende kleuren en afmetingen en klanten als McDonalds, BelCompany, Aldi, Lidl, Albert Heijn en nog veel meer.

Laat uw ramen wrappen door Foil Solutions

Interesse? Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring in ramen wrappen en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Foil Solutions geeft u de vrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken. Wilt u uw ramen laten wrappen? Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!