Foil solutions beeldmerk

De Regent in hartje Eindhoven: een transformatie met folie van formaat

De Regent in hartje Eindhoven: een transformatie met folie van formaat

Elk project waar wij van Foil Solutions aan werken is bijzonder en uitdagend, maar soms is er een project dat er net even, 32 verdiepingen, bovenuit steekt. In deze blog willen we jullie graag meenemen in een recent project. Een hoogtepunt voor onze folie-experts: De Regent in Eindhoven.

Onze folietoepassingen als voordelig alternatief

Gelegen in het hart van Eindhoven torent De Regent met zijn ruim 32 verdiepingen boven de stad uit. Het opvallende gebouw, bestaande uit een paar honderd kunststof kozijnen, was toe aan een uitvoerige renovatie. Onze folietoepassingen bleken de perfecte oplossing.

Het wrappen van kunststof kozijnen heeft veel voordelen

Het wrappen van kunststof kozijnen kent veel voordelen. Zonder de noodzaak om nieuwe kozijnen te installeren of deze te verven met milieuvervuilende verf kun je een heel gebouw renoveren. Bovendien bespaart het wrappen van kozijnen ook nog eens ontzettend veel tijd, geld en inspanning ten opzichte van verouderde renovatietechnieken.

Renolit – de keuze van de folie

De keuze voor de folie was een belangrijk aspect van dit project. Na een nauwgezet onderzoek van verschillende mogelijke folies, werd door zowel ons als de klant gekozen voor Renolit met houtnerf structuur. Renolit steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit door haar duurzaamheid, UV beschermende eigenschappen en het feit dat de folie perfect de nerfstructuur van hout weet na te bootsen.

De werkzaamheden aan De Regent

Aan de slag gaan met een gebouw zoals De Regent vergt niet alleen veel vakmanschap en nauwkeurigheid, maar ook flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Mede dankzij de kwaliteiten van ons team, konden wij ervoor zorgen dat elk van de honderden kunststof kozijnen met zorg en precisie met folie werden hersteld, waardoor het uiteindelijke resultaat indrukwekkend te noemen is.

Het eindresultaat van de renovatie

De transformatie van De Regent heeft een opmerkelijk resultaat opgeleverd, waarbij de allure en het karakter van het gebouw volledig zijn behouden terwijl het esthetisch is opgefrist en de duurzaamheid van het gebouw is verhoogd. We zijn trots dat we met dit project en onze folie-expertise een bijdrage hebben mogen leveren aan de stad Eindhoven.

Ook enthousiast over folietoepassingen?

We hopen dat je net zo enthousiast bent over dit bijzondere project als wij. Wij van Foil Solutions blijven onze kennis en vaardigheden inzetten om onze folies voor nóg meer klanten uit te rollen.

Heb je vragen over dit project of wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

 

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 22 juli tot en met 9 augustus 2024 gesloten.
Vanaf 12 augustus zijn we weer beschikbaar!