Foil solutions beeldmerk

Vastgoedorganisaties

Foil Solutions: een nieuwe look voor uw vastgoed.

Aan vastgoedorganisaties of -eigenaren biedt Foil Solutions een prachtige en bruikbare toepassing die aan alle verwachtingen kan voldoen, zowel bij reparatie-, renovatie- en andere bouwprojecten. Bijna elk soort oppervlak kan snel en makkelijk getransformeerd worden om eruit te zien in de look van uw wensen.

We kunnen met een simpele kleine investering het gehele gebouw een nieuwe look geven, waardoor een vastgoed object sneller verhuurd of verkocht wordt. Maar ook winkelvastgoed kunnen we een nieuwe look geven gepersonaliseerd voor de huurder. Bovendien zijn de folies verwijderbaar, dus het gebouw kan in altijd in de originele staat worden teruggebracht. Op de achtergrond ondersteunt Foil Solutions u ook nog eens in alles wat vastgoedorganisaties of -eigenaren nodig hebben om de reparatie, renovatie of ander project te realiseren.

Onze folies bootsen de esthetica van natuurlijke en andere materialen na voor een fractie van de prijs. Daarnaast is het gebruik van folies om uw gewenste ervaring te realiseren ook nog eens veel sneller en vaak goedkoper.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen voor vastgoedorganisaties

Nieuwe look geheel gebouw voor een kleine investering

Meedenken in het maken van onderhoudsplan

Vastgoed wordt sneller verhuurd of verkocht met onze folies

Winkelvastgoed krijgt een nieuwe look aangepast aan huurder

Folies zijn verwijderbaar, voor herstel originele staat

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u een project voor Foil Solutions?

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Foil Solutions geeft vastgoedorganisaties de vrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken.. Heeft u een project voor Foil Solutions? Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 22 juli tot en met 9 augustus 2024 gesloten.
Vanaf 12 augustus zijn we weer beschikbaar!