Foil solutions beeldmerk

Convectoren beplakken; de veelzijdigheid van interieurfolie

Convectoren beplakken; de veelzijdigheid van interieurfolie

Onlangs kregen we bij Foil Solutions de vraag om een kijkje te nemen bij een kantoorruimte in het Centrum van Brussel. De convectoren (verwarmingselementen) in de, uit twee verdiepingen bestaande, kantoorruimte waren namelijk dringend toe aan een opfrisbeurt. Maar hoe kunt u convectoren het beste van een nieuwe look voorzien?

Project: Convectoren beplakken

Tijdens de opname in Brussel werd al snel duidelijk dat de klant een alternatieve oplossing zocht voor het schilderen van de convectoren. Met schilderwerk kan namelijk geen mooi resultaat behaald worden, omdat de lak op de aluminium convectoren snel zal loslaten. De klant was dus op zoek naar een: overlastvrije plaatsing, krasbestendig en onderhouds- en schoonmaakvriendelijk alternatief.

Onze oplossing: LG interieurfolie! Onze foliespecialisten kunnen namelijk ieder vlak én glad oppervlak voorzien van ijzersterke interieurfolie. Dit is dé oplossing om een bestaande inrichting te restylen. De folie is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren. Van een houtlook tot natuursteen. Alles is mogelijk met interieurfolie.

Voor dit project zijn daarom alle convectoren op de twee verdiepingen voorzien van LG interieurfolie. Het plaatsen van de folie vergt precisiewerk van onze foliespecialisten. Wij willen namelijk dat het resultaat dusdanig is, dat het bijna niet te zien is dat er folie is gebruikt.

De voordelen van interieurfolie? Het product kan voor oneindig veel toepassingen worden gebruikt en het rendement is vele malen hoger dan traditioneel schilderwerk. De folies behouden namelijk minimaal 10 jaar hun kleur én zijn UV-bestendig. Tevens is de folie elastisch en zonder droogtijd aan te brengen.

Eindresultaat

Het eindresultaat is verbluffend. De convectoren zien er weer uit als nieuw! Daarnaast heeft de klant zelf de tussennaden van de convectoren voorzien van zwarte verf. Hierdoor is een luxueuze uitstraling bereikt.

Naast het beplakken van de convectoren hebben we ook de toiletten in het pand opgefrist. De houten wandafwerking, de deuren en de wastafel zijn door onze specialisten voorzien van een moderne taupe kleurige LG interieurfolie.

Kortom we hebben weer een mooie opdracht voltooid met onze veelzijdige interieurfolie.

Over Foil Solutions

Foil solutions is dé specialist in buiten- en binnenfolies. Van ramen, deuren, panelen, meubilair tot boten. Wij denken met u mee in innoverende oplossingen voor renovaties, restyling en rebranding.

Het ontstaan van Foil Solutions

Al in 1999 is Foil Solutions gestart met folietoepassingen. Het is ontstaan uit de vraag naar een alternatief voor het schilderen van kunststof aluminium kozijnen. 20 jaar later is Foil Solutions uitgegroeid tot een bedrijf met een vestiging in Nederland, België en Duitsland. Met een team van ruim 50 medewerkers en een ruime voorraad aan folies hebben we al veel klanten mogen bedienen. Onder andere McDonalds, BelCompany, Aldi, Lidl en Albert Heijn gingen u voor.

Heeft u een project voor Foil Solutions?

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Wilt u meer weten over het snel en betaalbaar restylen van uw project met interieurfolie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Wij rollen graag onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!