Foil solutions beeldmerk

Interieurfolie

Interieurfolie

Ramen, deuren, wanden, liften of muren die moeilijk te verven zijn? Een ijzeren kast of bureau dat een stevige renovatie kan gebruiken? Een muur die krasbestending moet gemaakt worden? Of wilt u bedrijf zich duurzaam inzetten en het meubilair een nieuwe invulling geven?

Onze foliespecialisten kunnen elke vlakke en gladde oppervlakte pimpen met ijzersterke interieurfolie in diverse kleuren en structuren, van houtmotieven tot marmerstructuren. Een neutrale kleur of liever alle kleuren van de regenboog? Aan u de keuze! Volgens de regels van de kunst, snijden en kleven onze vakmannen de folie in elk formaat zodat alle stukjes zonder overlappingen perfect in elkaar passen. Werken met folie is bijzonder snel, efficiënt en geurloos.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen

Hoge stootvastheid

Geen hinder tijdens uitvoering

Direct stofdroog

Eenvouding schoon te maken

Milieuvriendelijk

Voldoet aan eisen van zorginstellingen

Uitvoering in één werkgang

Voldoet aan brandveiligheidsnormen

Foil Solutions is uw meedenkende interieurspecialist 

Heeft u binnendeuren, ramen, meubels, liften of balies die moeilijk te schilderen zijn of die een nieuwe look kunnen gebruiken? Dan is folie uw geheime recept voor een splinternieuwe look & feel tegen een vriendelijke prijs. Foil Solutions is uw sparringpartner om het interieur en meubilair in uw kantoren, scholen, ziekenhuizen, openbare gebouwen, zorginstellingen, horeca en ketens te renoveren en te restylen. Uw meubilair krijgt een tweede leven!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Foil Solutions kiest voor vakmanschap, altijd!

Onze vakmannen komen langs op een tijdstip dat perfect past in uw agendaplanning. Het kleven van de folie gebeurt heel secuur en proper met een minimum aan overlast. Geen droogtijd, geen geurhinder, geen voorbereidend afplakwerk. Foil Solutions staat voor vakmanschap en kwaliteit en werkt samen met gerenommeerde merken zoal 3M Di-Noc, Façade, LG Interieur Film, en Bodaq Interieurfolie.

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!