Interieurfolie

Ramen, deuren, wanden, liften, muren die moeilijk te verven zijn? Een ijzeren kast of bureau die een stevige renovatie kan gebruiken? Een muur die krasbestending moet gemaakt worden? Of wilt u bedrijf zich duurzaam inzetten en het meubilair een nieuwe invulling geven?

>> Welkom bij Foil Solutions, uw foliespecialist voor uw interieur en uw meubilair!

Onze foliespecialisten kunnen elke vlakke en gladde oppervlakte pimpen met ijzersterke interieurfolie in diverse kleuren en structuren, van houtmotieven tot marmerstructuren. Een neutrale kleur of liever alle kleuren van de regenboog? Aan u de keuze! Volgens de regels van de kunst snijden en kleven onze vakmannen de folie in elk formaat zodat alle stukjes zonder overlappingen perfect in mekaar passen. Werken met folie is bijzonder snel aan te brengen, efficiënt en geurloos.

De voordelen

  • Hoge stootvastheid
  • Direct stofdroog en zonder geuroverlast
  • Een milieuvriendelijk product
  • Uitvoering in een werkgang (licht opschuren, reinigen en aanbrengen van de folie)
  • Nagenoeg geen hinder tijdens de uitvoering
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Voldoet aan de strenge eisen die doorgaans worden gesteld door zorginstellingen en scholen
  • Voldoet aan de brandveiligheidsnormen (B1)

Foil Solutions is uw meedenkende interieurspecialist.

Heeft u binnendeuren, ramen, meubels, liften, balies die moeilijk te schilderen zijn of die een nieuwe look kunnen gebruiken? Dan is folie uw geheime recept voor een splinternieuwe look & feel tegen een budgetvriendelijke prijs. Foil Solutions is uw sparringpartner om het interieur en meubilair in uw kantoren, scholen, ziekenhuizen, openbare gebouwen, zorginstellingen, horeca, ketens… te renoveren en te restylen. Uw meubilair krijgt een tweede leven!

Foil Solutions kiest voor vakmanschap, altijd!

Onze vakmannen komen langs op een tijdstip dat perfect past in uw agendaplanning. Het kleven van de folie gebeurt heel secuur en proper met een minimum aan overlast. Geen droogtijd, geen geurhinder, geen voorbereidend afplakwerk. FrontArt staat voor vakmanschap en kwaliteit en werkt samen met gerenommeerde merken zoal 3M Di-Noc, Façade, LG Interieur Film, en Bodaq Interieurfolie.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen.

Email: info@foilsolutions.nl – Tel: +31 (0)475 300 684.