Interieurfolie

Ramen, deuren, wanden, liften, muren die moeilijk te verven zijn? Een ijzeren kast of bureau die een stevige renovatie kan gebruiken? Een muur die krasbestending moet gemaakt worden?

>> Welkom bij Foil Solutions, uw foliespecialist voor uw interieur en uw meubilair!

Onze foliespecialisten kunnen elke vlakke en gladde oppervlakte pimpen met ijzersterke interieurfolie in diverse kleuren en structuren, van houtmotieven tot marmerstructuren. Een neutrale kleur of liever alle kleuren van de regenboog? Aan u de keuze! Volgens de regels van de kunst snijden en kleven onze vakmannen de folie in elk formaat zodat alle stukjes zonder overlappingen perfect in mekaar passen. Werken met folie is bijzonder snel aan te brengen, efficiënt en geurloos.

De voordelen

  • Hoge stootvastheid
  • Direct stofdroog en zonder geuroverlast
  • Een milieuvriendelijk product
  • Uitvoering in een werkgang (licht opschuren, reinigen en aanbrengen van de folie)
  • Nagenoeg geen hinder tijdens de uitvoering
  • Een voudig schoon te maken
  • Voldoet aan de strenge eisen die doorgaans worden gesteld door zorginstellingen en scholen

Foil Solutions is uw meedenkende interieurspecialist.

Heeft u binnendeuren, ramen, meubels, liften, balies die moeilijk te schilderen zijn? Dan is folie uw geheime recept voor een splinternieuwe look & feel tegen een budgetvriendelijke prijs. Foil Solutions is uw sparringpartner om het interieur en meubilair in uw kantoren, scholen, ziekenhuizen, openbare gebouwen, zorginstellingen, horeca, ketens… te renoveren en te restylen.

Foil Solutions kiest voor vakmanschap, altijd!

Onze vakmannen komen langs op een tijdstip dat perfect past in uw agendaplanning. Het kleven van de folie gebeurt heel secuur en proper met een minimum aan overlast. Geen droogtijd, geen geurhinder, geen voorbereidend afplakwerk. FrontArt staat voor vakmanschap en kwaliteit en werkt samen met gerenommeerde merken zoal 3M Di-Noc, Façade, LG en Renolit.

Contact

Wilt U meer informatie of een afspraak? Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen.

Foil Solutions BV, Westhoven 6A, 6042 NV Roermond.

Email: info@foilsolutions.nl – Tel: +31 (0)475 300 684.