Foil solutions beeldmerk

Schade en herstellen Kunststof kozijnen

Schade en herstellen Kunststof kozijnen

Is uw kunststof kozijn volledig verkleurd door de zon? Heeft u per ongeluk een verkeerde kleur besteld of is er een kleurverschil te merken op een bepaald raamprofiel? Vindt u blaasjes of luchtbellen terug op de kunststof kozijnen? Ongewenste krassen, scheuren of schilferingen op kunststof ramen?

Wanneer uw kunststof kozijnen of deuren last hebben van het volgende: krassen, blaasjes, verkleuring, verschrompeling, verpoedering en of schilfering van de folie – dan moet u zonder twijfel Foil Solutions bellen. Onze vakmannen kunnen direct de juiste diagnose stellen en een heldere offerte maken. Op herstellingswerken van kunststof kozijnen wordt 1 jaar garantie gegeven. Kleine herstellingen, grote renovatiewerken of uw ramen in een volledig nieuw kleurtje steken? Wij zijn al onderweg!

Foil Solutions is uw eerste hulp bij schade aan uw kunststof kozijnen.

Krassen, blaasjes, verpoedering, verschrompeling, verkleuring van uw kunststof kozijnen? Geef ons een telefoontje en we maken graag een advies op maat voor u. Onze vakmannen adviseren u met plezier en gooien al hun technische kennis in de strijd om de schade professioneel te herstellen in de oorspronkelijke kleur. Problemen met uw pvc ramen? Zet het Foil Solutions telefoonnummer op speed dial!

Foil Solutions kiest voor kwaliteit en duurzaamheid, altijd!

Foil Solutions herstelt pvc ramen voor particulieren, bedrijven en voor professionele dealers. Grondig reinigen, vakkundig schuren en super strak kleven voor een afwerking op maat? Foil Solutions garandeert 100% kwaliteit.

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!