Foil solutions beeldmerk

Veiligheidsfolies

Veiligheidsfolies

Slim anticiperen op inbraken, diefstal en vandalisme? Uw ramen beschermen tegen zware weersomstandigheden? De productie van voedsel veilig afschermen tegen glasscherven?

Met een simpele ingreep kunnen wij uw binnen- en buitenramen voorzien van transparante veiligheidsfolies waardoor uw glas een extra beschermlaag krijgt. Veiligheidsfolies worden ingezet om verwondingen te voorkomen bij brekend glas, rondvliegende glasscherven of als extra veiligheidsmaatregel in de voedselverwerkende industrie en in productiehallen. Als mooie surplus, levert de onzichtbare raamfolie een waardevolle bijdrage aan het verminderen van inbraken en vandalisme bij gebouwen met veel glasoppervlak.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen van onze veiligheidsfolies

Glas wordt aanzienlijk sterker

geen overlast tijdens werken

Enorm hoge stootvastigheid

Onderhoudsvrij materiaal

inbraak vertragende werking

Vertraagt kleurvervaging meubels

Indrukwekkende levensduur

Bescherm uw glas tegen botsingen, diefstal, inbraak en vandalisme. Met transparante veiligheidsfolies toveren we alle glazen ramen en deuren in banken, winkels, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, ziekenhuizen, fabrieken, productiehallen enz. om tot veiligheidsglas. De folie met sterke lijmlaag biedt een stevige ruggengraat die u en uw omgeving beschermt tegen rondvliegende scherven en splinters bij glasbreuk.

Foil Solutions kiest voor deskundig advies, áltijd!

Foil Solutions luistert met al z’n expertise naar uw wensen. Samen bekijken we de mogelijkheden en geven we professioneel advies op maat. Onze vakspecialisten monteren de veiligheidsfolie op bestaand glas van kleine tot grote oppervlakten. Met een vergrootglas kijken ze elk afgewerkt project na met de puntjes op de i. Vrij van kreuken of blaasjes? Check!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!