Foil solutions beeldmerk

Drie gebouwen in Roermond krijgen een geheel nieuwe look

Drie gebouwen in Roermond krijgen een geheel nieuwe look

Nog dit jaar werd Foil Solutions benaderd door de Facility Manager van Sif in Roermond. Drie bestaande gebouwen van Sif verdienden een nieuwe look en feel. Ter plaatse bleek dat de Facility Manager niet wist welke mogelijkheden folie biedt.

Een eerder project van Foil Solutions in Roermond

Het gebouw van Sif staat in de buurt van een gebouw dat tien jaar geleden onder handen genomen is door Foil Solutions. In 2001 heeft Foil Solutions namelijk een gebouw in Roermond voorzien van een rode Avery Facade folie. We stelden voor om een kijkje te gaan nemen, om te laten zien wat er mogelijk is. De Facility Manager van Sif bleek aangenaam verrast.

Folie in het felrood

Na 20 jaar is het nog altijd niet te zien dat het gebouw is beplakt met folie én de kleur is nog altijd fel en felrood; het lijkt alsof de zon amper vat heeft gekregen. De Avery Facade folie is zo kleurvast en UV bestendig dat er amper verweer te zien is. Een traditioneel verf- of ander coatingsysteem zou nooit zo lang goed zijn gebleven. De Facility Manager van Sif was zó enthousiast, dat we direct een offerte voor alle drie de gebouwen hebben opgemaakt.

Avery Facade folie

Avery Facade folie is een speciale hoogwaardige folie, voor het renoveren van verweerde kunststof en aluminium kozijnen en metalen gevelpanelen. Het is een zelfklevende folie die direct-droog is en kleur dekkend in één laag. Vooraf schuren van de ondergrond is vaak niet nodig en het is verkrijgbaar in een groot aantal standaard RAL kleuren, glanzend, lustre en metallic finishes.

Het beplakken van Sif in Roermond

Momenteel is Foil Solutions bezig om alle drie deze gebouwen om te toveren tot een strak en modern antracietgrijs, zodat de gebouwen meer in lijn zijn met de branding, het logo en de huisstijl van Sif. Het is een omvangrijk project. Zowel de aluminium kozijnen, alsook de bijbehorende gevelbeplating worden beplakt. Inmiddels is een gedeelte van de gebouwen ook geschilderd. Straks als het project af is, is het resultaat verbluffend.

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in zowel interieur- en buitenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. Het is net schilderen, maar dan met folie.

Het ontstaan van Foil Solutions

In 1999 begon Foil Solutions met folietoepassingen. Het bleek een dusdanig succesvol alternatief dat Foil Solutions in 20 jaar een unieke positie heeft veroverd in de wereld van folies. Het is uitgegroeid tot een bedrijf met een vestiging in België, Nederland en Duitsland, 50 gemotiveerde medewerkers, een flinke voorraad met verschillende soorten folies in verschillende kleuren en afmetingen en klanten als McDonalds, BelCompany, Aldi, Lidl, Albert Heijn en nog veel meer.

Heeft u een project voor Foil Solutions?

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring in folies en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Foil Solutions geeft u de vrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken. Heeft u een project voor Foil Solutions? Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 22 juli tot en met 9 augustus 2024 gesloten.
Vanaf 12 augustus zijn we weer beschikbaar!