Foil solutions beeldmerk

Woningcorporaties

Werkt u voor een woningcorporatie? Bekijk de voordelen van Foil Solutions

Woningcorporaties hebben vaak een meerjaren(onderhouds)plan voor hun woningen en gebouwen. Foil Solutions denkt graag mee in het opmaken van de begroting van dit plan. We hebben alles in onze mars om diverse projecten, gebouwen en woningen tot in de puntjes te verzorgen. We kunnen zelfs de afspraken met de bewoners maken en zorgen dat het hele project van A tot Z wordt uitgevoerd om woningcorporaties te ontlasten. Het blijft belangrijk dat woningen onderhouden worden. We doen daarom voor woningcorporaties diverse werkzaamheden van het wrappen van de kozijn, tot herstelwerkzaamheden aan kunststof kozijnen of het renoveren van plaatmateriaal (bv. dakkapellen). Je kan het zo gek niet bedenken, of Foil Solutions heeft er een oplossing voor.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen van folies van Foil Solutions voor woningcorporaties

De folies die Foil Solutions gebruikt kennen heel wat voordelen voor uw reparatie of renovatie. Ze zijn elastisch, zonder droogtijd aan te brengen op alle gladde oppervlaktes, behouden minimum 10 jaar hun kleur en zijn UV-bestendig waardoor het rendement van de folies veel hoger is in vergelijking met traditionele schilderwerken of coatings. De folies zijn ook heel breed toepasbaar. Van grote panelen tot kleine meubels, van luxejachten tot binnenvaartschepen, van hoge kantoorgebouwen tot het behangen van muren: eigenlijk kan het voor allerlei toepassingen gebruikt worden binnen uw woningcorporatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neways in son - kozijnwrapping

Heeft u een project voor Foil Solutions?

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Als woningcorporatie geeft Foil Solutions u de vrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken. Heeft u een project voor Foil Solutions? Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!