Foil solutions beeldmerk

Woningen

Realiseer uw droom met Foil Solutions

Ook voor particulier woningen biedt Foil Solutions een prachtige en bruikbare toepassing die alle verwachtingen kan overtreffen. Onze folie oplossingen worden ingezet als alternatief voor schilderwerk en onze interieurfolies transformeren woningen volledig. Binnen kan bijna elk soort oppervlakte snel en makkelijk bedekt worden om eruit te zien in de textuur look van uw dromen. We bieden o.a. verschillende oplossingen voor het wrappen van bestaande kozijnen, het herstellen van bestaande folie op kozijnen en het volledig wrappen van keukens of ander meubilair.

Onze folies bootsen de esthetica van natuurlijke en andere materialen na voor een fractie van de prijs. Daarnaast is het gebruik van folies om uw gewenste ervaring te realiseren ook nog eens veel sneller en vaak goedkoper. Op basis van de door u aangeleverde informatie werken wij graag voor uw project een vrijblijvende offerte uit.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Over Foil Solutions

Foil Solutions is specialist in buiten- en binnenfolies voor onder andere ramen, deuren, panelen, interieur, zonwerende glasfolie en veiligheidsfolie. Het aanbrengen van folies is een innovatief en meer dan uitstekend alternatief op traditioneel schilderwerk, spuitwerk of coating systemen. U kunt het zien als schilderen, maar dan met folie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neways in son - kozijnwrapping

De voordelen van folies van Foil Solutions

De folies die Foil Solutions gebruikt kennen heel wat voordelen voor uw project. Ze zijn elastisch, zonder droogtijd aan te brengen op alle gladde oppervlaktes, behouden minimum 10 jaar hun kleur en zijn UV-bestendig waardoor het rendement van de folies veel hoger is in vergelijking met traditionele schilderwerken of coatings. De folies zijn ook heel breed toepasbaar. Van grote panelen tot kleine meubels, van luxejachten tot binnenvaartschepen, van hoge kantoorgebouwen tot het behangen van muren: eigenlijk kan het voor allerlei toepassingen gebruikt worden.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u een project voor Foil Solutions?

Met Foil Solutions kunt u rekenen op 20 jaar ervaring en een gedreven en flexibel team, werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Als particulier geeft Foil Solutions u de vrijheid om grootse ideeën snel en betaalbaar tot leven te wekken. Heeft u een project voor Foil Solutions? Neem vrijblijvend contact op en misschien rollen wij binnenkort met plezier onze folie voor u uit!

Foil solutions logo wit

Wij zijn vanaf 10 februari tot en met 17 februari 2024 gesloten.
Vanaf 19 februari zijn we weer beschikbaar!