Veiligheidsfolie

Slim anticiperen op ongewenste inbraken, diefstal en vandalisme? Uw ramen beschermen tegen zware weersomstandigheden? De productie van voedsel veilig afschermen tegen glasscherven?

>> Welkom bij Foil Solutions, uw specialist voor veiligheidsfolie tegen inbraak en gebroken glas!

Met een simpele ingreep kunnen wij uw binnen- en buitenramen voorzien van een transparante veiligheidsfolie waardoor uw glas een extra beschermlaag krijgt. Veiligheidsfolies worden ingezet om verwondingen te voorkomen bij brekend glas, rondvliegende glasscherven of als extra veiligheidsmaatregel in de voedselverwerkende industrie en in productiehallen. Als mooie surplus levert de onzichtbare raamfolie een waardevolle bijdrage aan het verminderen van inbraken en vandalisme bij gebouwen met veel glasoppervlak.

Waarom kiezen voor veiligheidsfolie? Daarom!

  • Glas wordt aanzienlijk sterker
  • Enorm hoge stootvastigheid en scheurbestendigheid
  • Inbraak vertragende en inbraak werende werking
  • Indrukwekkende levensduur
  • Geen overlast en ongemak tijdens werken
  • Vermindert kans op letsel door rondvliegend glas
  • Verlaagt kleurvervaging van meubels of etalages door UV-straling
  • Onderhoudsvrij materiaal

Bescherm uw glas tegen botsingen, diefstal, inbraak en vandalisme. Met een transparante veiligheidsfolie toveren we alle glazen ramen en deuren in banken, winkels, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, ziekenhuizen, fabrieken, productiehallen enz. om tot veiligheidsglas. De folie met sterke lijmlaag biedt een stevige ruggengraat die u en uw omgeving beschermt tegen rondvliegende scherven en splinsters bij glasbreuk.

Foil Solutions kiest voor deskundig advies, altijd!

Foil Solutions komt met al z’n expertise langs om te luisteren naar uw wensen. Samen bekijken we de mogelijkheden en geven we professioneel advies op maat. Onze vakspecialisten monteren de veiligheidsfolie op bestaand glas van grote tot kleine oppervlakten. Met een vergrootglas kijken ze elk afgewerkt project na met de puntjes op de i. Vrij van kreuken of blaasjes? Dubbel check!

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen.

Email: info@foilsolutions.nl – Tel: +31 (0)475 300 684.